top of page
  • Obrázek autoraOndřej Nečas

IMPRO TALKS 2.0 - Druhá trojice a trocha legrace

Dneska vám představíme druhou trojici, která vystoupí na únorových Impro Talks. Jde o tři ženy s neobyčejným charismatem a životními příběhy, které s vámi budou sdílet. Zkušenosti, které v sobě nesou pro vás můžou být inspirací, ať už jste se s improvizací nikdy nesetkali anebo vám koluje v žilách. Také vám představíme průvodce večerem, kteří jsou po prostudování medailonků účinkujících dojatí z toho, jak skvělí lidé přicházejí do našeho projektu.

Eliška Remešová

vystudovala psychologii a pracuje jako business konzultantka, facilitátorka a psychoterapeutka. Mezi její témata patří emoční inteligence a práce se změnou, je spouzakladatelkou projektu MYDVA, zaměřeného na podporu a rozvoj kvalitních partnerských vztahů. Na Impro Talks se můžete těšit, že vám řekne o svojí vlastní cestě za partnerským štěstím a proč jsou principy improvizace užitečné i ve vztahu.

Veronika Benešová

chtěla být jako malá paní pošťačkou, majitelkou koňských stájí anebo černošskou jazzovou zpěvačkou. Má bakaláře z liberecké architektury, ale utekla k marketingové komunikaci. Krom toho je vášnivou tanečnicí stepu a sdílet s vámi bude zkušenosti z rozjíždění vlastního podnikání, kterým je antik spojený s kavárnou nesoucí název Oprášeno.

Martina Švarcová

učí děti ve Scio škole a oni ji na oplátku učí, jak být víc trpělivá a zůstávat v přítomném okamžiku. Vedle toho pracuje jako copywriterka, píše texty na web a připravuje komunikační strategie. V poslední době se intenzivně věnuje své srdeční záležitosti a tou je arteterapie. Na Impro Talks vám řekne, jak se jí improvizace promítá do života a proč byste si měli dopřát impro i v tom svém.

CLEVER GUYS

Stand-up duo Jiřího Charváta a Lukáše Venclíka

"Dva tak chytrý a hodný kluky bys pohledal. Tak ještě abychom byli vtipný."

Jiří CHARVÁT - Copywriter a dvojnásobný mistr ČR ve slam poetry

“Tajnou studnicí humoru není radost, ale smutek. V nebi sranda není.” --MARK TWAIN

LUKÁŠ VENCLÍK - Improvizátor, lektor ve ŠKOLE IMPROVIZACE a moderátor nejen v následujícím videu...

“Většina legrace v mým životě se týká mojí holky. Kdyby se přišla podívat, budu muset mluvit o Trumpovi a o fotbale.

Poslední vstupenky si můžete rezervovat na adrese www.improfest.cz. Vstupné je dobrovolné a vše co se vybere půjde na podporu výcviku hendikepovaných v organizaci BORŮVKA PRAHA o.p.s..

Ukázkové lekce

Potřebuješ výzvu?

Udělej první krok v bezpečí hry.
bottom of page