top of page
  • Obrázek autoraOndřej Nečas

IMPRO TALKS 2.0 - Lidé, kteří přemýšlejí JINAK


Je nám ctí představit v rámci jednoho večera šest řečníků, kteří budou reprezentovat naše studenty a jsme rádi, že přijali výzvu sdílet svůj životní příběh, osobní rozvoj a pohled na improvizaci.

Představíme si první trojici. Co mají společného? Že přemýšlejí JINAK - jsou jedineční, inspirativní, nádherní :-), autentičtí a kreativní. Také v sobě kombinují finanční manažerku, markeťáka, BTL manažera, mentorku, dramatika, tanečníka, dva copywritery a tři nadšené improvizátory.

Andrea HABA

Andrea Haba

obchodní finanční manažerka v Procter and Gamble. Radí studentům VŠE v mentoringovém programu. Milovnice kultury a sportu, velká cestovatelka, která zanechala svojí stopu celkem ve 40 zemích světa. Na IMPRO Talks bude s vámi sdílet právě svoje zážitky z cest, které jí do života přinesly mnoho změn a pomohli ji k lepšímu poznání sebe sama.

Petr Maška

Petr Maška

pracuje v IT společnosti ESET, vymýšlí kreativní koncepty pro reklamní a komunikační agentury a před spaním píše nebo upravuje dramatické texty. Dny volna si krátí dlouhými pochody a všeobecně působí jako postava z fantasy knížky. 6. února vás vezme na výlet za hledáním ztracené autenticity.

Pepa Hanus

mág v reklamní agentuře Revolta. Snílek. Tanečník. Student na Fakultě sociálních věd, kde se zabývá médii. Škola improvizace je pro něj prostorem, kde může poznávat a rozvíjet sám sebe.. Na Impro Talks vás nejprve odzbrojí svým úsměvem a poté vás sveze na horské dráze svojí fantazie.

Vaše místa na IMPRO TALKS si prosím rezervujte na www.improfest.cz. Vstupné je dobrovolné a v plné výšši poputuje na dobročinné účely do organizace BORŮVKA PRAHA o.p.s.

Ukázkové lekce

Potřebuješ výzvu?

Udělej první krok v bezpečí hry.
bottom of page