top of page
Obrázek autoraOndřej Nečas

Slavíme se Školou improvizace jedenácté výročí.

Kdyby mi někdo tehdy řekl, že dokážeme všechno, co si vytýčíme, tak mu nebudu věřit…


Slavíme se Školou improvizace jedenácté výročí.

A co to vlastně bylo?

  1. Slovo improvizace už neznamená to, že když nevím, tak vařím z vody, ale je bráno odbornou, ale i širokou veřejností jako relevantní metoda pro aktivní vzdělávání.

  2. Vytvořili jsme největší lektorskou komunitu v ČR, která se zabývá aplikovanou improvizací a aktivně ji propojuje. Máme vybudované interní vzdělávání, rozvoj metodik a necháváme se otevřeně inspirovat dalšími směry, které nám dávají na naší cestě smysl.

  3. Propojili jsme v našich kurzech tisíce lidí, kteří by se nikdy neměly šanci potkat. Vytvořili jsme bezpečný prostor pro rozvoj této komunity.

  4. Odškolili jsme tisíce hodin na míru ušitých worskhopů ve stovkách firem a organizací. Kromě soft-skills jsme rozvíjeli týmového ducha, leadership dovednosti a pomáhali budovat firemní kulturu.

  5. Sestavili jsme vlastní kompetenční model, do kterého jsme vložili naše know-how, a se kterým nyní koncipujeme rozvoj leaderů a rozvíjíme vlastní mastermind skupiny.

  6. Chtěli jsme vlastní budovu, kde se budou moci potkávat jak naši studenti, tak klienti a jejich týmy… V roce 2019 jsme otevřeli první pobočku Impro centra na adrese Podskalská 14 a letos v únoru jsme se rozrostli o třípatrovou budovu na Vyšehradské 8.

  7. Vybudovali jsme novou lektorskou akademii, která je líhní pro nové odborníky, kteří si mohou nastartovat svoje kariéry koučů, lektorů, facilitátorů nebo leaderů na základech a principech, které jsou nejen pro nás zásadní.

  8. Podpořili jsme desítky neziskových organizací a jejich benefičních akcí. Spoluvytváříme program IT WORKS GUIDE, který pomáhá propojovat firemní svět se světem hendikepovaných.

  9. Na úplném začátku na konferenci Applied Improvisation Network v Berlíne 2013 jsme si přáli být světoví… Proto letos v létě budeme hostit v Praze celosvětové setkání odborníků z této komunity. Více zde!

  10. Sestavili jsme populární seberozvojové kurzy „Nechte se překvapit a nenechte se zaskočit“ a vytvořili jsme díky nim největší školu aplikované improvizace na světě.

  11. Stále jsme kamarádi, fajn lidi a držíme si osobní a přátelský přístup.


Jsem na nás všechny hrdý a s obrovskou pokorou děkuju všem, kteří jsou, a nebo byli toho všeho součástí. Chovám k nám všem obrovský respekt.


Neči

Ukázkové lekce

Potřebuješ výzvu?

Udělej první krok v bezpečí hry.
bottom of page